O Εθνικός πέρασε από τη Λάρισα (12-6)

Στον παρθενικό αγώνα πόλο για την πρώτη κατηγορία, ύστερα από τέσσερις μήνες, στη χώρα μας, ο Εθνικός κέρδισε εκτός έδρας 12-6 το ΝΟ Λάρισας για την 5η αγωνιστική της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

O Εθνικός πέρασε από τη Λάρισα (12-6)

Ο Εθνικός Πειραιά, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών, επιβλήθηκε με 12 – 6 της Λάρισας στην θεσσαλική πόλη και σημείωσε την 4η νίκη του σε πέντε παιχνίδια.

Είναι το πρώτο παιχνίδι πόλο στη χώρα μας, ύστερα από τέσσερις μήνες, αφού από τον περασμένο Νοέμβριο (2/11) είχαν διακοπεί και τα δυο πρωταθλήματα (άνδρες, γυναίκες).

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο ημίχρονο και δεν συνάντησε καμιά δυσκολία στην συγκεκριμένη συνάντηση. Η Λάρισα παραμένει με έναν βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές.

Τα οκταλεπτα: 0-4, 1-2, 4-3, 1-3. Σύνολο: 6-12.

ΝΟ Λάρισας (Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη 1, Καριπίδου Μ. 3, Κολτσίδα, Πετάση, Μανιάτη, Μανακούσιου, Καριπίδου Η., Ζοφώλη.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου 5, Χατζηκυριακάκη 2, Λογοθέτη 2, Πέττα, Δούλη 1, Μπιτσάκου 1, Γκοτζιά, Χέλμη 1, Ζαφειράκη.

Διαιτητές: Αλέξανδρος Χατζηγούλας και Γρηγόρης Σπανούδης.