Α’ Εθνική κατηγορία γυναικών: Πρώτος αγώνας αύριο (27/2) ύστερα από 4 μήνες

Σπριντ ξανά ύστερα από τέσσερις μήνες στο πρωτάθλημα πόλο γυναικών. Αύριο Σάββατο (27/2) η πρώτη αναμέτρηση για την Α’ Εθνική Κατηγορία γυναικών. Ο ΝΟ Λάρισας θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Πειραιά

Α’ Εθνική κατηγορία γυναικών: Πρώτος αγώνας αύριο (27/2) ύστερα από 4 μήνες

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ:

«Πρώτο παιχνίδι αύριο (27/2), μετά από σχεδόν 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας, για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που διακόπηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020, λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση του COVID – 19.

Στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας, διεξάγεται το από αναβολή παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, μεταξύ ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, με ώρα έναρξης στις 13.30, διατητές τους Γρηγόρη Σπανούδη – Αλέξανδρο Χατζηγούλα και παρατηρητή διαιτησίας τον Νίκο Αργυρό.

Το πρωτάθλημα, θα επανεκκινήσει με πλήρη αγωνιστική δράση και πάλι την ερχόμενη Πέμπτη (4 Μαρτίου), με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες η ομοσπονδία είχε κάνει γνωστό πως το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, που επαναρχίζει στις 3 Μαρτίου με την 6η αγωνιστική, θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαΐου η κανονική διάρκεια, ενώ τα Play offs για τις θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν στο διάστημα 14 – 28 Μαΐου ενώ δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Α' Γυναικών, ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου η κανονική περίοδος. Τα Play offs, για θέσεις 1-4, θα διεξαχθούν 6-23 Μαΐου. Κι εδώ, δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.