Εθνικός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τις γυναίκες

Ξανά στο νερό τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Εθνικού. Επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Εθνικός: Επιστροφή στις προπονήσεις για τις γυναίκες

Ύστερα από δύο μήνες, η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού επέστρεψε στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Σύλλογο του Πειραιά

«Αγωνιστική «ανάσα» για τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς, η οποία ύστερα από δύο μήνες επέστρεψε στις προπονήσεις και έκανε τις πρώτες προπονήσεις για το 2021!

Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη έπεσε και πάλι στο νερό στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά, «Ανδρέας Γαρύφαλλος» και ακολουθεί ένα σημαντικό διάστημα προετοιμασίας, έως την επανέναρξη της Α’ γυναικών, η οποία παρ’όλα αυτά παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει εκ νέου.

Να σημειωθεί ότι με την πολύτιμη βοήθεια του ιατρού της ομάδας, κ. Ευάγγελου Νιάκα και του υπεύθυνου της ομάδας, κ. Δημήτρη Κολοβού, που στάθηκε στο πλευρό των αθλητριών όλο το διάστημα της αποχής, οι «κυανόλευκες» και το προπονητικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19, σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΚΟΕ για τα πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και Α’ γυναικών.

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα όλων των μελών της ομάδας, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς επανήλθε στις προπονήσεις και κάθε εβδομάδα θα επαναλαμβάνεται η διαδικασία αυτή, με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας όλων».