ΝΕ Πατρών: Σακκαλής αντί Μπιτσάκου που συνεχίζει από άλλο πόστο

Η ΝΕ Πατρών προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε πως ο Κώστας Σακκαλής είναι ο νέος τεχνικός στις γυναίκες, με τον Δημήτρη Μπιτσάκο να παραμένει στον Σύλλογο και να βοηθά από άλλο πόστο.

ΝΕ Πατρών: Σακκαλής αντί Μπιτσάκου που συνεχίζει από άλλο πόστο

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος δεν συνεχίζει στην πρώτη ομάδα της ΝΕ Πατρών. Ο Κώστας Σακκαλής επιστρέφει και είναι ο αντικαταστάτης του. Ο πρώτος συνεχίζει στα «δελφίνια» από άλλο πόστο.

Η ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει ότι κρίθηκε σκόπιμη μια εσωτερική ανακατανομή ρόλων-αρμοδιοτήτων στον Σύλλογο, προκειμένου αμέσως μετά το πέρας του lockdown να γίνει επανεκκίνηση τόσο στη γυναικεία ομάδα πόλο που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, όσο και στις υποδομές.

Γι΄ αυτό τον λόγο, λοιπόν, ο Δημήτρης Μπιτσάκος, προπονητής-κόσμημα για τη ΝΕΠ και για το πατραϊκό πόλο συνολικά, θα συνεχίσει στην ομάδα μας ως επικεφαλής των υποδομών, αλλά και υπεύθυνος στο τμήμα Μίνι Κοριτσιών, προκειμένου να ενταθεί η παραγωγική διαδικασία και η ανέλιξη νέων ταλαντούχων παιδιών.

Την θέση που κατείχε έως τώρα στη γυναικεία ομάδα πόλο ο Δημήτρης Μπιτσάκος, την αναλαμβάνει ο έμπειρος Κώστας Σακκαλής, ο οποίος επιστρέφει μετά από χρόνια στην «οικογένεια» της ΝΕΠ, προκειμένου με τις γνώσεις του και την ικανότητά του να συμβάλει να επιτευχθούν οι στόχοι του Συλλόγου.

Καλή (νέα) αρχή και στους δυο!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας