Πόλο: Ο Εθνικός πήρε και την Άννα Μαμόγλου! (pic)

Η Άννα Μαμόγλου προστέθηκε στο ρόστερ του Εθνικού Πειραιά στο πόλο γυναικών. Η 24χρονη αγωνιζόταν στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Πόλο: Ο Εθνικός πήρε και την Άννα Μαμόγλου! (pic)

Η 24χρονη Άννα Μαμόγλου έδωσε τα χέρια με τον Εθνικό και προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Κώστα Φιτσανάκη

«Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Άννα Μαμόγλου.

Ιωάννα Χέλμη: Από τον Πανιώνιο στον Εθνικό!

Η 24χρονη περιφερειακός, που αγωνίζεται ως επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, θα φορέσει το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» και έχει ήδη τεθεί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Κώστα Φιτσανάκη, συμμετέχοντας στις προπονήσεις των «κυανόλευκων».

Πόλο: O Εθνικός πήρε τη Βασιλική Δούλη

Η Άννα Μαμόγλου μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΑΝΟ Γλυφάδας και διετέλεσε αρχηγός του, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και παράλληλα έχει κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Εθνικός.

Η Μαμόγλου είπε στην επίσημη σελίδα του τμήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Εθνικό. Η προσέγγιση από τον κύριο Δημήτρη Κολοβό και τον προπονητή της ομάδας Κώστα Φιτσανάκη ήταν καταλυτική στην απόφαση μου.

Εθνικός: Πήρε την 18χρονη Μαργαρίτα Μπιτσάκου

Έχουμε κοινούς στόχους και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τους εκπληρώσει. Η φετινή ομάδα του Εθνικού πιστεύω ότι έχει να διεκδικήσει πολλά και μπορεί να μπει στα μετάλλια.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Εθνικού για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ότι καλύτερο έχω μέσα στο νερό.

Ένα τελευταίο ευχαριστώ οφείλω στην Γλυφάδα την ομάδα που με έκανε αυτό που είμαι και που τόσα χρόνια με στήριξε. Να έχουμε μια χρόνια γεμάτη υγεία και όμορφους αγώνες».