Αποχαιρέτησε τον Νηρέα Χαλανδρίου η Ευτυχία Καραγιάννη

Παρελθόν από τον πάγκο του Νηρέα Χαλανδρίου αποτελεί η Ευτυχία Καραγιάννη, η οποία αποχαιρέτησε την ομάδα με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποχαιρέτησε τον Νηρέα Χαλανδρίου η Ευτυχία Καραγιάννη

Αποχώρησε η Ευτυχία Καραγιάννη από την τεχνική ηγεσία του Νηρέα στη γυναικεία υδατοσφαίριση. Η έμπειρη προπονήτρια παραιτήθηκε μετά από θητεία πέντε ετών από την ομάδα του Χαλανδρίου έχοντας καταγράψει επιτυχίες σε επίπεδο πρώτης ομάδας αλλά και ακαδημιών.

Η Καραγιάννη ευχαρίστησε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια στην ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά κυρίως τις παίκτριές της, για τις οποίες κράτησε και τον τελευταίο λόγο. Η επιστολή την οποία ανάρτησε στο facebook αναφέρει:

«Ένας όμορφος κύκλος 5 ετών κλείνει κάπου εδώ...

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Νηρέα, τη διοίκηση, τις εφόρους και τους γονείς για τη στήριξη και τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!

Ιδιαίτερα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιακουμάτο, γιατί πίστεψε όσο και εγώ σε αυτή την ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να τη φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούσαμε!!!

Ευχαριστώ τις συνεργάτιδές μου όλα αυτά τα χρόνια, τη Μαρία Θαλασσινίδου που ξεκίνησε αυτή την ομάδα, τη Γεωργία Ελληνάκη με την πολύτιμη βοήθειά της στις ακαδημίες του συλλόγου και την Κατερίνα Οικονομοπούλου, η οποία εκτός από άμεση συνεργάτιδά μου υπήρξε κυριολεκτικά ο άνθρωπός μου τα τελευταία 4 χρόνια. Η στήριξη και η βοήθειά σας ήταν καταλυτική για την επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των ετών.

Τελευταία αφήνω εσάς, κορίτσια μου!!! Το έχω πει πολλές φορές, μα θα το πω άλλη μία. Υπήρξα πολύ τυχερή που βρέθηκα στον δρόμο σας. Μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι μας, όμως εσείς είστε που συνεχίζετε αυτό το ταξίδι. Απολαύστε το, συνεχίστε με το ίδιο πείσμα, τη θέληση και το πάθος που σας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα θα ανταμειφθείτε!!!

Υπήρξατε για μένα η δεύτερη οικογένειά μου και θα κατέχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Να ξέρετε ότι πάντα θα σας καμαρώνω, όπου και αν πάτε, ό,τι και αν κάνετε!!!».