Ολυμπιακός: Στον Λαιμό για το πρωτάθλημα!

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (7/7) το απόγευμα (19:00) τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό για την κατάκτηση του τίτλου.

Ολυμπιακός: Στον Λαιμό για το πρωτάθλημα!

Με στόχο την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού πρωταθλήματος και 11ου συνολικά θα παραταχθεί η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού (19.00).

Ο Ολυμπιακός, που έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών την Κυριακή επικρατώντας με 11-4 στο Παπαστράτειο, θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του και να στεφθεί πρωταθλητής, κατακτώντας έτσι τον πρώτο εγχώριο τίτλο και ενώ θα απομένει το Κύπελλο Ελλάδας, με το Final 4 να είναι προγραμματισμένο για τo διήμερο 17-18 Ιουλίου.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενόψει του δεύτερου τελικού με τη Βουλιαγμένη, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη είναι ένας τελικός για εμάς, ανεξαρτήτως αν στα τελευταία ματς επικρατήσαμε σχετικά εύκολα.

Η ανωτερότητά μας είναι δεδομένη και την έχουμε επιβεβαιώσει σε όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια, τα οποία επειδή είμαστε Ολυμπιακός τα διαχειριζόμαστε σαν τελικούς. Τελικός είναι και το αυριανό παιχνίδι, είμαστε μια νίκη μπροστά και είναι πιθανό να γίνει η στέψη του πρωταθλητή, οπότε σαφέστατα θέλουμε τη νίκη. Το αξίζουμε, αφού έχουμε κερδίσει σε όλα τα ματς φέτος».