Βλάχος: Αναμενόμενοι οι τρεις βαθμοί, μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας (vid)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου μετά τη νίκη της ομάδας του με 17-5 στο Γουδή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 17-5 και στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Γιαντράν Σπλιτ.

Αναλυτικά:

Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενοι οι τρεις βαθμοί σήμερα, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Αύριο ταξιδεύουμε για την ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα και είχαμε το μυαλό μας και εκεί. Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ήμασταν αρκετά ορεξάτοι και κολυμπήσαμε πιο πολύ, στο πρώτο μισό ο ρυθμός ήταν πιο πεσμένος. Δεν μπορεί να γίνει μεγαλύτερη κριτική.

Για τα πολλά παιχνίδια και το βαρύ πρόγραμμα:

Φέτος είναι φορτωμένο το πρόγραμμα, πολλά τα παιχνίδια. Θα έχουμε και άλλες βδομάδες με τρία παιχνίδια, πρέπει να προσαρμοστούμε και να είμαστε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται. Είμαστε πιο έμπειροι από τη Γιατράν, όμως πάντα το πρώτο παιχνίδι και εκτός έδρας μάλιστα δεν μετράει η εμπειρία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και καλοί.

Δείτε όλα όσα δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι των αιωνίων, ο "καπετάνιος" των νταμπλούχων Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος στο βίντεο που συνοδεύει το θέμα.