Βλάχος: «Καθαρά και δίκαια πρωταθλητές!» - Μουρίκης: «Θα συνεχίσουμε να κατακτάμε τρόπαια!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του «αρχιτέκτονα» του 8ου συνεχόμενου και 34ου συνολικά πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στο πόλο ανδρών, Θοδωρή Βλάχου, του αρχηγού Κώστα Μουρίκη και του Γιώργου Δερβίση.

Βλάχος: «Καθαρά και δίκαια πρωταθλητές!» - Μουρίκης: «Θα συνεχίσουμε να κατακτάμε τρόπαια!»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, σημείωσε για το νταμπλ:

«Είμαι χαρούμενος, αν και η ατμόσφαιρα είναι... κάπως. Δεν είναι σαν μια ημέρα γιορτής και φιέστας. Το αξίζαμε και το φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε καθαρά και δίκαια πρωταθλητές. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας. Για πρώτη φορά δεν τον έχουμε εδώ μαζί μας να γιορτάσουμε ένα τρόπαιο. Ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν και άλλα να είμαστε όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των ρεκόρ. Ξεπερνάμε τα δικά μας ρεκόρ και θα συνεχίσουμε.

Εθνικός - Ολυμπιακός 6-20: Σήκωσαν το 34ο πρωτάθλημα και 18ο νταμπλ οι «ερυθρόλευκοι»!

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί πολλά χρόνια. Αυτό είναι σημάδι εξαιρετικής λειτουργίας, σχέσεων διοίκησης, παικτών και κόσμου. Όλα αυτά συνθέτουν τα αποτελέσματα που βλέπει ο κόσμος και τις επιτυχίες. Δεν θα μάθουμε ποτέ πού θα φτάναμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και φέτος. Να φτάσουμε ψηλά. Πρέπει να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω. Είχε επενδύσει η διοίκηση και σε αυτή τη χρονιά. Η πανδημία μάς πήγε πίσω και τα όνειρα πολλών, όχι μόνο τα δικά μας, καταστράφηκαν».

Ο αρχηγός του Θρύλου, Κώστας Μουρίκης, τόνισε:

«Είχαμε μια μεγάλη διακοπή σε μια περίεργη σεζόν. Η χρονιά ήταν ιδιαίτερη. Γυρίσαμε δυνατοί και αυτό φάνηκε και από το ματς με τη Βουλιαγμένη αλλά και σήμερα με τον Εθνικό. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτά τρόπαια. Αυτό κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος. Κρίμα που το σηκώνουμε σε άδειο κολυμβητήριο. Την επόμενη χρονιά να είμαστε όλοι μαζί εδώ για να πανηγυρίσουμε».

Ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε από την πλευρά του:

«Είμαστε χαρούμενοι και για αυτό το πρωτάθλημα, αν και εξελίχθηκε έτσι όπως εξελίχθηκε με τη διακοπή και χωρίς κόσμο και χωρίς τελικούς. Για εμάς είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα και το πανηγυρίζουμε όπως πρέπει».