Πόλο: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Θανάση Χρυσοσπάθη!

Ο Θανάσης Χρυσοσπάθης ύστερα από δύο χρόνια στην Ουγγαρία επιστρέφει στη χώρα μας και ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του 25χρονου περιφερειακού

Πόλο: Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον Θανάση Χρυσοσπάθη!

Ο Θανάσης Χρυσοσπάθης ύστερα από δύο χρόνια στην Ουγγαρία επιστρέφει στη χώρα μας, όπως όλα δείχνουν, και ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο 25χρονος περιφερειακός την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με το σκουφάκι της Ζέγκεντ, ενώ από το 2013 μέχρι και το 2018 ανήκε στη Βουλιαγμένη. Μάλιστα με τον ΝΟΒ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο φάιναλ φορ στο Καρπενήσι (2017), στον τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Χρυσοσπάθης, ο οποίος έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ έχει συμμετάσχει και σε προετοιμασίες της Ανδρών, ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα την αγωνιστική περίοδο 2012-13 με το σκουφάκι του «Δικεφάλου» είχε αναδειχθεί καλύτερος νέος πολίστας στο πρωτάθλημα.

Είναι ένας παίκτης που παίζει κυρίως στα αριστερά και πλέον έχει την εμπειρία, ύστερα από δύο χρόνια στην Ουγγαρία αλλά και την προηγούμενη πενταετία στη Βουλιαγμένη, να σταθεί με αξιώσεις και στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σίγουρα είναι ένας παίκτης που κοιτάζει ο Ολυμπιακός και τις επόμενες μέρες, μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.