Το παράπονο του Θοδωρή Βλάχου

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Βουλιαγμένη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και στάθηκε ιδιαίτερα στη χαλάρωση των παικτών του στο τρίτο οκτάλεπτο.

Το παράπονο του Θοδωρή Βλάχου

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών κόντρα στην Βουλιαγμένη. Ο Θοδωρής Βλάχος σχολίασε την νίκη της ομάδας του δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού το μόνο μελανό σημείο στην σημερινή απόδοση των Πειραιωτών ήταν το χαλάρωμα στο τρίτο οκτάλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κρατάω το πολύ καλό ξεκίνημα, την πολύ καλή απόδοση σε άμυνα και σε επίθεση, και τον πολύ καλό ρυθμό που είχαμε. Κρατάω και το τρίτο οκτάλεπτο το οποίο είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό, να χαλαρώνεις όταν κάτι πάει πάρα πολύ καλά. Πολλές φορές είμαι πολύ απαιτητικός με τους παίκτες μου και θέλω να είναι συγκεντρωμένοι στο 100% σε κάθε φάση αλλά έτσι πρέπει όταν ένα παιχνίδι είναι τελικός. Έτσι πρέπει να είναι και τα επόμενα δυο παιχνίδια. Η νίκη είναι αυτή που μετράει, το 1-0 μετράει και προχωράμε σε δυο μέρες για το επόμενο βήμα».

Από πλευράς πρωταγωνιστών ο Γιάννης Φουντούλης σχολίασε:

«Πήραμε μια νίκη μεγάλη σε έκταση. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετά δυνατές μονομαχίες. Η Βουλιαγμένη πάλεψε όσο μπορούσε, εμείς ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι, δεχτήκαμε μόνο τέσσερα τέρματα και σιγά σιγά χτίζαμε μια διαφορά. Ήρθε το 1-0 στις νίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μεθαύριο θα είναι εύκολα τα πράγματα. Από τη δικιά μας απόδοση εξαρτάται το αποτέλεσμα κάθε αγώνα και περιμένουμε τη Βουλιαγμένη να παρουσιαστεί καλύτερη στην έδρα της. Θέλουμε να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση, και εφόσον κάνουμε το 2-0 εκεί τότε η σειρά δύσκολα γυρίζει».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ