Π. Φάληρο: Αποχώρησε ο Λοράντος, υπηρεσιακός ο Θεοδωρόπουλος

Παρελθόν από την ομάδα πόλο ανδρών του Παλαιού Φαλήρου αποτελεί ο Τεό Λοράντος με τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο να τον αντικαθιστά. 

Π. Φάληρο: Αποχώρησε ο Λοράντος, υπηρεσιακός ο Θεοδωρόπουλος

Μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας ο Τεό Λοράντος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο ανδρών του Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα των νοτίων προαστίων γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό και ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν με υπηρεσιακό προπονητή τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, μετά τη λύση στις 1 Ιουνίου 2020, της διετούς σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών μεταξύ του Α.Ο.Π.Φ και του προπονητή μας, της ανδρικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης, που αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία, Θεόδωρου (Τεό) Λοράντο, ο σύλλογος μας δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Ευχαριστούμε τον Τεό για την πολύτιμη βοήθεια του τα δύο χρόνια συνεργασίας μας, με το τμήμα υδατοσφαίρισης και του ευχόμαστε το καλύτερο τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ανδρική μας ομάδα θα ολοκληρώσει τις προπονήσεις της και την εκπροσώπηση της στη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον βοηθό προπονητή της, Αργύρη Θεοδωρόπουλο, σε συνεργασία με τον προπονητή μας Νίκο Καραμάνη και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου αρχιπροπονητή της ανδρικής μας ομάδας, για την επόμενη χρονιά.

04-6-2020

Ο πρόεδρος του Δ.Σ

Νίκος Δέτσης»