ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 5-10: Λεκτική επίθεση Χατζηθεοδώρου σε Βλάχο!

Ένταση προκλήθηκε προς στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο Ποσειδώνιο, όταν ο προπονητής των γηπεδούχων Θοδωρής Χατζηθεοδώρου επιτέθηκε με βρισιές στον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Θοδωρή Βλάχο!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 5-10: Λεκτική επίθεση Χατζηθεοδώρου σε Βλάχο!

Η φραστική επίθεση του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στον συνάδελφό του πλέον Θοδωρή Βλάχο σημάδεψε τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Ποσειδώνιο για την εξ αναβολής 16η αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον κόουτς του Ολυμπιακού βρίζοντάς τον χυδαία, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, η οποία πάντως εκτονώθηκε λίγο αργότερα και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες -που έδωσαν το 3ο τους παιχνίδι σε 5 ημέρες- πέρασαν νικηφόρα από το Ποσειδώνιο επικρατώντας άνετα με 10-5 του ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσαν μια περίοδο διαδοχικών αγώνων και ταξιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη για όλες τις διοργανώσεις πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στο προολυμπιακό Τουρνουά.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 5-10: Εξ αναβολής νίκη στο Ποσειδώνιο

Το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» είναι την Τετάρτη 1 Απριλίου με τη Βουλιαγμένη στο «Π. Καπαγέρωφ» για την 19η αγωνιστική, στις 4/4 ημέρα Σάββατο θα παίξουν με τον Εθνικό, στις 7/4 τον Πανιώνιο, πριν το μεγάλο ματς με τη Ζόλνοκ στις 11/4 στον Πειραιά για την 11η αγωνιστική του Champions League.