Πόλο: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Χατζηθεοδώρου

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι και με τη «βούλα» ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος ακαδημιών στην ομάδα του Υδραϊκού είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Βέργου.

Πόλο: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Χατζηθεοδώρου

O Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος ακαδημιών στην ομάδα του Υδραϊκού είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Βέργου.

Ντεμπούτο θα κάνει το Σάββατο στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Χίο, που κοουτσάρει επίσης ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Ντόσκας.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ΠΑΟΚ Prima Holidays ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μετρώντας ως αθλητής πάνω από 23 τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις και 156 συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, ανέλαβε πρώτη φορά ως προπονητής το 2013-2014, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Μέχρι πρότινος, βρισκόταν στις Ακαδημίες του Υδραϊκού και, πλέον, είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του στους «ασπρόμαυρους».

Welcome coach».