Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έβαλαν και γκολ οι «πράσινοι»!

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού συνέτριψε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για τη 12η αγωνιστική της Α1, σε ένα αγώνα, όπου οι φιλοξενούμενοι  στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» ξέχασαν τα σκουφάκια  με τελικό σκορ  28-4.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έβαλαν και γκολ οι «πράσινοι»!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός παιχνίδι πόλο ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό, συντρίβοντας τον αντίπαλό του με 28-4 το βράδυ της Παρασκευής (31/1) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ξέχασαν τα σκουφάκια, τους «έβαλαν» μπρατσάκια

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, πιάνοντας από το... λαιμό τους «πράσινους» και μην αφήνοντάς τους να πάρουν ανάσα, κάτι που μαρτυρά και το απίστευτο 8-0 της πρώτης περιόδου και 14-0 του ημιχρόνου!

Live: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (20.00)

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν άφησε το... πόδι από το γκάζι ούτε στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ αρχικά στο 21-2 μετά το τρίτο δεκάλεπτο και ακολούθως στο τελικό 28-4!

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 6-0, 7-2, 7-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 3, Κάκαρης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 9, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Δαλμάρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Δ. Παπαδημητρίου 1, Σιαμάς 1, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης 1, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Α. Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Μανιάτης, Κατσαγούνος, Σαλτέρης, Ορφανός, Μοσχοβέλης.