Βλάχος: «Διδακτικό παιχνίδι»

Σκασμένος μετά το τέλος του αγώνα ο Θοδωρής Βλάχος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στα συνεχόμενα δύσκολα ματς που έχουν δώσει οι παίκτες του.

Βλάχος: «Διδακτικό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά την ισοπαλία στο Λαιμό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη: «Είχαμε μια μέτρια έως κακή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Το πρώτο μισό του παιχνιδιού χωρίς αρχή και τέλος για εμάς, με παιδαριώδη λάθη, και στο δεύτερο μισό δεν κρατήσαμε τη νίκη που θα ερχόταν φυσιολογικά μετά την αντίδραση που δείξαμε.

Τα παιχνίδια μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού, πάντα έχουν ιδιαίτερο χρώμα ότι να έχει συμβεί τις προηγούμενες μέρες και στις δύο ομάδες. Για τον κόσμο που το παρακολούθησε ήταν συναρπαστικό παιχνίδι, για εμάς πολύ διδακτικό χωρίς στην ουσία να μας στοιχίζει κάτι η απώλεια των δύο βαθμών για την συνέχεια.

Δεν μπορώ να παραβλέπω ότι οι παίχτες μου Έλληνες και ξένοι σήμερα παίξανε το 7ο παιχνίδι σε 20 μέρες και το τρίτο μέσα σε μια εβδομάδα, με ιδιαίτερη δυσκολία μετά τη Ζόλνοκ και το ματς της Εθνικής μας ομάδας.

Είναι πολύ βαρύ το πρόγραμμα για τους περισσότερους παίχτες μου μέχρι τώρα και θα είναι πιο δύσκολο στην συνέχεια μέχρι του τέλος της χρονιάς. Αφήνουμε αμέσως πίσω το σημερινό και κοιτάμε τη Σπαντάου την Τρίτη που είναι ένα παιχνίδι που δεν χωράνε λάθη».