Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται ο Ολυμπιακός το Σάββατο(26/10) για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο ανδρών.

Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο το Σάββατο (26/10) στις 14:00 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί τους, λίγες ημέρες πριν υποδεχτούν στον Πειραιά τη Γιαντράν Χέρτσεκ Νόβι για την 3η αγωνιστική του Champions League (29/10). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Ο Γιώργος Δερβίσης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αυτό που ακολουθεί για το Champions League με τη Γιαντράν. Και στα δυο θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και να πανηγυρίσουμε ισάριθμες νίκες, μαζί με τον κόσμο μας που περιμένουμε στο Παπαστράτειο».