Ολυμπιακός: Κόντρα στη Χίο για το «2Χ2»!

Το Σάββατο (12/10) το μεσημέρι (15:00), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον Πειραιά τον ΝΟ Χίου. Αργυρόπουλος: «Προερχόμαστε από ιδανικό ξεκίνημα».

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Χίο για το «2Χ2»!

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Γιαντράν στο Σπλιτ, στην πρεμιέρα του Champions League το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Ανδρών περιλαμβάνει στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται το ΝΟ Χίου το Σάββατο (12/10) στις 15:00 στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με στόχο να κάνουν το «2Χ2» εντός συνόρων, μετά από τη νίκη στο Γουδή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός διάθεσης του Θοδωρή Βλάχου για το παιχνίδι με το ΝΟ Χίου έχει τεθεί ο Στεφάν Μίτροβιτς ο οποίος βρίσκεται στο Βελιγράδι και θα επιστρέψει στις αρχές της εβδομάδας, αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος ενόψει του αγώνα με το ΝΟ Χίου ανέφερε στο olympiacossfp.gr : «Προερχόμαστε από ένα ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν μετά τις εκτός έδρας νίκες σε Champions League και πρωτάθλημα κόντρα σε Γιαντράν και Παναθηναϊκό, ενώ έχουμε κατακτήσει και το Σούπερ Καπ απέναντι στη Βουλιαγμένη. Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος στο οποίο οφείλουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο».