Α1 πόλο ανδρών: Πότε διεξάγεται το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο των ανδρών με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός φυσικά να ξεχωρίζει. Το σπριντ στο ντέρμπι αιωνίων είναι προγραμματισμένο για τις 19.00 στο κολυμβητήριο Γουδή.

Α1 πόλο ανδρών: Πότε διεξάγεται το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Σε δυο εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο των ανδρών. Ο Παναθηναϊκός ύστερα από δυο χρόνια επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και στην πρεμιέρα θα υποδεχθεί τον πανίσχυρο και «βασιλιά» του αθλήματος Ολυμπιακό.

Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες 15 ημέρες, το σπριντ στο κολυμβητήριο Γουδή είναι προγραμματισμένο για τις 19.00 το απόγευμα.

Δυόμιση χρόνια μετά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο πόλο, διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους, δυόμιση χρόνια μετά. Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν στις 22 Φεβρουαρίου 2017, όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 14-4 τον ΠΑΟ και είχε προκριθεί στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το πρωτάθλημα η τελευταία φορά που είχαμε «ναυμαχία αιωνίων» ήταν στις 4 Φεβρουαρίου του 2017, με τον Θρύλο να κερδίζει 11-3.

Γενικότερα ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό… τρέχει ένα φοβερό σερί 43 νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στο πόλο ήταν στις 17 Φεβρουαρίου 2001! Τότε οι «πράσινοι» με τον Βαγγέλη Πάτερο στον πάγκο είχαν επικρατήσει 7-6 των «ερυθρόλευκων» που είχαν τον Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς στον πάγκο.