Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ολυμπιακός

Στο καταδυτήριο των εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, που ξεκίνησε την προετοιμασία του για την ερχόμενη σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος είχε όλους τους αθλητές στη διάθεση του, εκτός από τον Αριστείδη Χαλυβόπουλο που θα ενταχθεί την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις λόγω ενός μικρο προβλήματος τραυματισμού.

Αναλυτικά το ρόστερ των Πειραιωτών για φέτος : Αργυρόπουλος Στέλιος, Γενηδουνιάς Κωνσταντίνος, Γιόκοβιτς Μάρο, Γούνας Αλέξανδρος, Δαλμάρας Στέλιος, Δερβίσης Γιώργος, Ζερδεβάς Μανώλης, Ζιβογίνοβιτς Στέφαν, Κάκκαρης Κωνσταντίνος, Μίτροβιτς Στέφαν, Μουρίκης Κωνσταντίνος, Μπουλιούμπασιτς Ιβάν, Μυλωνάκης Μανώλης, Σκουμπάκης Δημήτρης, Χαλυβόπουλος Ιπποκράτης, Χαλυβόπουλος Αριστείδης.

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: «Ξεκινάμε μια νεα αγωνιστική χρονιά, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας, οι οποίοι και φέτος είναι υψηλοί. Η φετινή χρονιά ξεκινάει λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες, το μόνο που παραμένει ίδιο είναι οι άσχημες συνθήκες του κολυμβητηρίου. Δεν έχουμε τον χώρο μας, δεν γνωρίζουμε πότε θα μπούμε ξανά στο Παπαστράτειο, αλλά αυτό είναι κάτι που το αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο και κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο.

Αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα, κορυφαίοι παίκτες αποχώρησαν, κορυφαίοι παίκτες ήρθαν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε για την ομοιογένεια της ομάδας για να γίνουμε και πάλι ενα πολύ δυνατό σύνολο για να παραμείνουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και να πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από τους δυο εγχώριους τίτλους, Πρωτάθλημα και Κύπελλο και να βρεθούμε στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».