Ολυμπιακός: Το Σάββατο για το 2-1 στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (25/5) το απόγευμα (17:30, ΕΡΤ), θέλει να κάνει στον Πειραιά το 2-1 επί της Βουλιαγμένης. Γενηδούνιας: «Πρέπει να ξυπνήσουμε, να αντιδράσουμε».

 Ολυμπιακός: Το Σάββατο για το 2-1 στον Πειραιά

Μετά την ισοφάριση σε 1-1 στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη, το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στον 3ο τελικό είναι να ανακτήσει και πάλι το προβάδισμα στην διεκδίκηση του 33ου πρωταθλήματος και να παρουσιάσει σημάδια αντίδρασης.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, υποδέχονται τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (25/5) στις 17:30 (EΡΤ Sports HD) στο Παπαστράτειο με μοναδικό στόχο κάνουν το 2-1 στη σειρά, η οποία θα μεταφερθεί τη Δευτέρα (27/5, 19:00) στο Κολυμβητήριου του Λαιμού στον 4ο τελικό. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Πλέον μετά από δυο κακά παιχνίδια, πρέπει να ξυπνήσουμε και να αντιδράσουμε. Η εικόνα που έχουμε παρουσιάσει δεν είναι του Ολυμπιακού, δεν είναι η δική μας εικόνα και δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτό τον αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος τελικός, σα να μην υπάρχει άλλο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας