Ο Εθνικός ισοφάρισε τη σειρά, 11-10 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Δια χειρός Παπαδόγκωνα, ο Εθνικός Πειραιά έφερε τη σειρά με τον Απόλλωνα στα ίσα (1-1). Την Παρασκευή στις 19.00 θα κριθεί το εισιτήριο για το Champions League. 

Ο Εθνικός ισοφάρισε τη σειρά, 11-10 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η «μάχη» για την κατάληψη της 3ης θέσης στη σειρά των μικρών τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καλά κρατεί. Ο Εθνικός Πειραιά κέρδισε με 11-10 τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον δεύτερο αγώνα της σειράς στο «Π. Καπαγέρωφ», ισοφαρίζοντας σε 1-1. Έτσι, όλα θα κριθούν Έτσι όλα θα κριθούν την Παρασκευή (24/5) στις 19:00, στο κολυμβητήριο του Γουδή.

Από τον αγώνα δεν έλειψε τίποτα και όποιος το είδε απόλαυσε ένα πραγματικό ντέρμπι. Ένταση, νεύρα, ωραίες φάσεις και συνεχείς εναλλαγές στη διακύμανση του σκορ. Το νικητήριο γκολ για τον Εθνικός πέτυχε ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, 27 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η πρόεδρος του Εθνικού Δώρα Ιωαννίδου πήρε το λόγο και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην υδατοσφαιριστή της ομάδας του Πειραιά και της Εθνικής, καθώς και ομοσπονδιακού τεχνικού στις μικρές Εθνικές ομάδες, του Δημήτρη Κουγεβετόπουλου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Τα οκταέλπτα: 2-2, 3-2, 4-4, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 3, Καραβιώτης, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 2, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γαλανίδης, Ραμίρεζ 3, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεωρ. Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλο