Παράπονα Βλάχου: «Δεν κατεβήκαμε για να παίξουμε τελικό»

Ο Θοδωρής Βλάχος συνεχάρη τη Βουλιαγμένη για τη μαχητικότητα της ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν έκαναν καλό παιχνίδι.

Παράπονα Βλάχου: «Δεν κατεβήκαμε για να παίξουμε τελικό»

Mε γκολ του Φουντούλη λίγο πριν το τέλος ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης στο Κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» με 10-9 και έκανε το 1-0 στους τελικούς της Α1 Πόλο Ανδρών.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη και ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να χαλαρώνουν όταν αγωνίζονται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα είπε: «Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη που κατέβηκε να παίξει ένα τελικό ενώ εμείς δεν κατεβήκαμε να παίξουμε έναν τελικό αλλά ένα απλό παιχνίδι. Μόλις πήραμε μια διαφορά τεσσάρων γκολ νομίζαμε ότι αυτό θα γίνει οκτώ αυτόματα, επειδή είμαστε Ολυμπιακός. Ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έρθει σήμερα, γιατί συνδυάστηκε με τη νίκη. Με τον τρόπο που ήρθε η νίκη πρέπει να μας δώσει να καταλάβουμε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό, τον κόσμο που έρχεται και τους εαυτούς μας. Η εικόνα του δεύτερου μισού δεν είναι η εικόνα του Ολυμπιακού και δικαιολογημένα η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ανησυχώ για την ομάδα μου, έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα απλά προσπαθώ να βρω τρόπους να κάνω τους αθλητές μου να τα δίνουν όλα. Θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν σύμφωνα με την αξία τους και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα το δω αυτό. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε στην Ελλάδα».

Ο Μανώλης Μυλωνάκης δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς για εμάς ήταν πολύ κακή η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο δεν το έχουμε συνηθίσει. Ίσα ίσα φέτος, στην Ελλάδα, στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν που επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Η Βουλιαγμένη έπαιξε πολύ καλά και έφερε το παιχνίδι στα ίσα αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και την Πέμπτη, στο Λαιμό, να δείξουμε το πρόσωπο που πραγματικά αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό».