Μετατέθηκε για την Τρίτη (14/5) το Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης

Μετατέθηκε η αναμέτρηση Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης στην Α1 ανδρών λόγω της αναμέτρησης του γυναικείου τμήματος με τον Ολυμπιακό.

Μετατέθηκε για την Τρίτη (14/5) το Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης

Μετατέθηκε κατά μια ημέρα το Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης στην Α1 πόλο των ανδρών. Δεν θα διεξαχθεί σήμερα στο Λαιμό αλλά αύριο Τρίτη στις 19.00, αφού σήμερα στο ίδιο κολυμβητήριο διεξάγεται το Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός στις γυναίκες.

Η ομοσπονδία έχει ορίσει το σημερινό τελικό ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό στις γυναίκες στις 19.00 στο Λαιμό και το Βουλιαγμένη – Απόλλων Σμύρνης στις 20.00 στο ίδιο κολυμβητήριο. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και σήμερα πάρθηκε απόφαση για μετάθεση του αγώνα των ανδρών.

Έτσι ο τρίτος ημιτελικός ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Απόλλωνα Σμύρνης θα διεξαχθεί αύριο στο Λαιμό στις 19.00, αφού ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν και τα δυο ματς σήμερα στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ με μόλις μια ώρα διαφορά! Αύριο λοιπόν θα βγει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 ανδρών. Η σειρά στο ΝΟΒ – Απόλλων Σμύρνης είναι 1-1 και ο νικητής θα περάσει στους τελικούς που κρίνεται στις τρεις νίκες.

Κανονικά φυσικά σήμερα ο τέταρτος τελικός στις γυναίκες. Στις 19.00 σε απευθείας μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ SPORTS).