Ο Απόλλων έγραψε ιστορία, «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε Ευρώπη

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 8-7, έκανε το 2-0 στη σειρά, προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 ανδρών και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Απόλλων έγραψε ιστορία, «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε Ευρώπη

Ιστορική στιγμή για το πόλο ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επικράτησε 8-7 στο Ποσειδώνιο του ΠΑΟΚ, προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησε καλύτερα και να προηγήθηκε 5-3 αλλά στη συνέχεια ο Απόλλων επέστρεψε και στο τέλος της τρίτης περιόδου με ένα σερί 3-0 ήταν μπροστά με 6-5. Ο Σαρτζετάκης στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου πέτυχε και το 7-5 για τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε την ύστατη προσπάθεια. Ισοφάρισε 7-7 με τον Καρούντζο αλλά ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το μεγάλο διπλό (8-7) και μαζί το εισιτήριο για την Ευρώπη ενώ στα ημιτελικά των πλέι οφ θα πάει για την έκπληξη κόντρα στη Βουλιαγμένη που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.