Ολυμπιακός: Στους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Ζερδεβάς

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο διεθνή τερματοφύλακα, Μανώλη Ζερδεβά. Κατέληξε στο μεγάλο λιμάνι ύστερα από περιπέτεια 6,5 μηνών. 

 

Ολυμπιακός: Στους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Ζερδεβάς

Ο Mανώλης Ζερδεβάς είχε καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τη Βουλιαγμένη, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, απέκτησε την ελευθερία του, η περιπέτεια του έλαβε τέλος και μετά από 6,5 μήνες κατέληξε στον Ολυμπιακό. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο διεθνή τερματοφύλακα.

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Ζερδεβά. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 12/8/97) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο μας και έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μανώλης Ζερδεβάς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που στο τέλος δικαιώθηκα και θα έχω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ στον Πρωταθλητή Ευρώπης. Η όλη διαδικασία μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό, ήταν χρονοβόρα και αυτό ενέτεινε την ανυπομονησία μου. Περιμένω εδώ και μήνες να φορέσω το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα που ήρθε η ώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας