Με σπασμένα τα φρένα ο Ολυμπιακός, 20-3 το Περιστέρι

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακό συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε και του Περιστερίου με 20-3.

Με σπασμένα τα φρένα ο Ολυμπιακός, 20-3 το Περιστέρι

Η καταμέτρηση για τον φοβερό και τρομερό Ολυμπιακό συνεχίζεται. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν σήμερα (23/3) το απόγευμα στο Περιστέρι, τον τοπικό ΓΣ με 20-3 και πήραν μια ακόμη νίκη στην Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις διαθέσεις. Ήταν σοβαρός αμυντικά και επιθετικά είχε καλές επιλογές με τον Θοδωρή Βλάχο να δουλεύει κάποια πράγματα και ενόψει του αγώνα με τη Μλάντοστ την ερχόμενη Τετάρτη. Οι Πειραιώτες με γκολ των Αργυρόπουλου, Φουντούλη, Γούνα, Γενηδουνιά και Ομπράντοβιτς ήταν μπροστά στην πρώτη περίοδο με 5-0, έχοντας 1/1 στον παραπάνω. Το Περιστέρι με δυο χαμένες επιθέσεις στον παραπάνω δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο.

Στο ξεκίνημα βέβαια της δεύτερης περιόδου βρήκε το πρώτο γκολ στο ματς με τον Γερακούδη στον παραπάνω (1/3), σε μια περίοδο όπου ο Καζάκος ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια και χρειάστηκε ο Πάουλο Ομπράντοβιτς να βάλει όλη του την τέχνη για να σημειώσει δυο υπέροχα τέρματα για το 1-7. Ακολούθησε μια χαμένη επίθεση στον παραπάνω με τον Κροάτη άσο αλλά στον επόμενο παραπάνω του Θρύλου, ο Αργυρόπουλος στην κόντρα ουσιαστικά έκανε και το 8-1 (σκορ ημιχρόνου) για τον Ολυμπιακό.

Με αλλαγές στο τέρμα ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες. Ο Βλάχος χρησιμοποίησε τον Στέφανο Γαλανόπουλο ενώ ο Κώστας Λούδης έριξε στο ματς τον Στέλιο Δαλμάρα, οποίος παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τον πρώτο παραπάνω της περιόδου αλλά στον επόμενο ο Μυλωνάκης έβγαλε πάσα πάρε βάλε στον Δερβίση (1-9, στον παραπάνω). Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι πολύ καλός αμυντικά και επιθετικά ο Γούνας πάλι στον παραπάνω (4/6) έγραψε το 1-10. Σε μια από τις πολλές κόντρες που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι σκόραρε και ο νεαρός Χαλυβόπουλος (1-11). Ο Αργυρόπουλος που είχε ανοίξει το σκορ στον αγώνα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έγραψε το 1-12 για τον Ολυμπιακό, για να πετύχει το 1-13 ο Γούνας στον παίκτη παραπάνω, με τους Πειραιώτες να έχουν συνολικά σε αυτό το σημείο 5/7 στις επιθέσεις με παραπάνω.

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με τον ΓΣ Περιστερίου να κερδίζει αποβολή και να την κάνει γκολ, ο Αγκόρτσας (2-13, 2/4 παραπάνω για τους γηπεδούχους) ενώ ο ίδιος παίκτης από τη θέση του φουνταριστού με γυριστό πέτυχε και το 3-13, κερδίζοντας το χειροκρότημα από την εξέδρα. Ο Θρύλος απάντησε με τον Κάκαρη στον παραπάνω (3-14, 6/8 για τον Ολυμπιακό), με τον Φουντούλη από την περιφέρεια (3-15) και με τον Γούνα στην κόντρα δυο φορές (3-17), για να σκοράρει και πάλι στην κόντρα, αυτή τη φορά ο Ομπράντοβιτς (3-18). Ο Μυλωνάκης σε αντεπίθεση για τον Θρύλο έγραψε το 19-3 ενώ ο Χανιώτης άσος έβγαλε υπέροχη ασίστ για τον Δερβίση που διαμόρφωσε το τελικό 20-3 για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-3, 0-5, 2-7.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καζάκος, Παπανικολάου, Τσιφτσής, Παζαΐτης, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 2, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Γιαννουλάτος, Αμπατζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Γούνας 5, Αργυρόπουλος 3, Ομπράντοβιτς 4, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος 1.