Ολυμπιακός - Υδραϊκός 14-4: Νίκη... Νο 156!

Με το μυαλό στη Ζόλνοκ και τη «ναυμαχία» του ερχόμενου Σαββάτου στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα 14-4 τον Υδραϊκό στον Άλιμο, πανηγυρίζοντας την 156η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών!

Ολυμπιακός - Υδραϊκός 14-4: Νίκη... Νο 156!

Άνετα και χωρίς να συναντήσει προβλήματα, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου πέρασε από τον Άλιμο, κερδίζοντας 14-4 τον Υδραϊκό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πανηγύρισαν μια ακόμη νίκη (18η φετινή και 156η σερί στην Α1) και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη «ναυμαχία» με τη Ζόλνοκ το ερχόμενο Σάββατο στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα και έφτασε πολύ εύκολα στο τρίποντο.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 0-4, 1-3.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Μυλωνάκης: «Παιχνίδι προετοιμασίας...»

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται στον επερχόμενο αγώνα με τη Ζόλνοκ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Μανώλης Μυλωνάκης:

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας ουσιαστικά ενόψει της Ζόλνοκ. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στατικά στον παίκτη παραπάνω και στα ίσια. Κάποια μας βγήκανε, αλλά σε κάποια άλλα θέλουμε λίγο δουλειά αφού δεν είχαμε καλό συγχρονισμό. Πιστεύω ότι το άλλο Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα».