Με Υδραϊκό στον Άλιμο ο Ολυμπιακός

Τον Υδραϊκό στο Κολυμβητήριο του Αλίμου αντιμετωπίζει το Σάββατο (9/3) στις 17.00 η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Με Υδραϊκό στον Άλιμο ο Ολυμπιακός

Μια εβδομάδα πριν από τον πολύ σπουδαίο αγώνα με τη Ζόλνοκ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για το Champions League, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να πετύχουν το «18 στα 18» στο φετινό πρωτάθλημα διευρύνοντας το εντυπωσιακό ρεκόρ τους στις 156 διαδοχικές νίκες.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για το Θοδωρή Βλάχο ενόψει του ματς με τον Υδραϊκό για τη 18η αγωνιστική, αφορούν στις απουσίες των Πάουλο Ομπράντοβιτς και Αλέξανδρου Γούνα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς και έμειναν εκτός αποστολής.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Γιώργος Δερβίσης ενόψει της αναμέτρησης με τον Υδραϊκό, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο, έχουμε την αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα κόντρα στον Υδραϊκό. Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση».