Γλυφάδα - Ολυμπιακός 5-15: Πέρασε άνετα και περιμένει τη Γιουγκ

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Γλυφάδα εκτός έδρας με 15-5 και πλέον οι Πειραιώτες αναμένουν τη Γιουγκ. Αγωνίστηκαν οι Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε και έμεινε εκτός ο Πάβιτς.

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 5-15: Πέρασε άνετα και περιμένει τη Γιουγκ

Μια ακόμη νίκη εντός συνόρων (152η συνεχόμενη στην Α1) για τον Ολυμπιακό του Θοδωρή Βλάχου. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν άνετα 15-5 στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» τη Γλυφάδα του Δημήτρη Μάζη και στρέφουν την προσοχή τους στον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τη Γιουγκ στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του και προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Η διαφορά των τριών τερμάτων δεν άλλαξε ούτε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού η Γλυφάδα βρήκε δυο φορές τα δίχτυα, όπως και ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός (2-5).

Στην τρίτη περίοδο οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί και με ένα 5-1, ανέβασαν τη διαφορά στο 10-3. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Θρύλος πέτυχε ακόμη πέντε γκολ, η Γλυφάδα βρήκε δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα για να φτάσουμε στο τελικό 15-5 υπέρ των Πειραιωτών.

Να σημειώσουμε πως αγωνίστηκαν οι Ομπράντοβιτς, Μπούσλιε και έμεινε εκτός ο Πάβιτς αφού στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι δυο από τους τρεις Κροάτες που έχει στο ρόστερ του ο Θρύλος.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-2, 1-5, 2-5.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος 1, Κουτσιαλής 1, Γέμελος, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Ιπ. Χαλυβόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Κάκαρης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 2, Ομπράντοβιτς 6, Χαλυβόπουλος Αρ.