Πρόβα Ολυμπιακού στη Γλυφάδα ενόψει Γιουγκ

Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, «Αντώνης Δημητρόπουλος», ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί αύριο (2/2, 17.00) με τον ΑΝΟΓ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόβα Ολυμπιακού στη Γλυφάδα ενόψει Γιουγκ

Φυσικά στόχος είναι μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα ενώ η αναμέτρηση θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη Γιουγκ την ερχόμενη Τετάρτη στον Πειραιά.

Στο «Αντώνης Δημητρόπουλος», εκεί όπου στις αρχές της σεζόν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ελλάδας, επιστρέφει ως φιλοξενούμενος ο Θρύλος. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΑΝΟΓ, τέσσερις ημέρες πριν από το ντέρμπι με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αντιμετωπίσαμε πρόσφατα την ομάδα της Γλυφάδας στον ημιτελικό του Final-4 στο Καρπενήσι. Το παιχνίδι του πρωταθλήματος, μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ορισμένα πράγματα ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Γιουγκ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ». Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν το επίπεδο της ομάδας μας. Θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση και θα αφιερώσουμε τις επόμενες ημέρες στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Πειραιώτες, με τον Βλάχο φυσικά να είναι υποχρεωμένος να αφήσει εκτός έναν από τους τρεις Κροάτες (Πάβιτς, Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς).