Με Βουλιαγμένη στο «Π. Καπαγέρωφ» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (26/1, 14:00) την Βουλιαγμένη. Φουντούλης: «Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση δείχνοντας ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο».

Με Βουλιαγμένη στο «Π. Καπαγέρωφ» ο Ολυμπιακός

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας πόλο Ανδρών, μετά την αναμέτρηση με τη Γιουγκ στην Κροατία για τη φάση των ομίλων του Champions League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, υποδέχονται τη Βουλιαγμένη το Σάββατο (26/1) στις 14:00 (ΕΡΤ 2) στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών.

Μετά την επικράτηση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Βουλιαγμένη, ο Oλυμπιακός θέλει να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί του και να φτάσει στις 151 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο Γιάννης Φουντούλης ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ερχόμαστε από μια πολύ κακή εμφάνιση στην Ευρώπη. Παίζουμε απέναντι στη δεύτερη καλύτερη ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πριν μια εβδομάδα στον τελικό του Κυπέλλου και στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση δείχνοντας ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάζουμε τελευταία».