Αήττητη η Γιουγκ, περιμένει τον Ολυμπιακό

Η Γιουγκ ήταν η μεγάλη νικήτρια του Κροατικού «εμφύλιου» απόψε στο Ντουμπρόβνικ, αφού επικράτησε 14-11 της Μλάντοστ.  

 Αήττητη η Γιουγκ, περιμένει τον Ολυμπιακό

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ κέρδισε 14-11 τη Μλάντοστ και έκανε το «έξι στα έξι» στον όμιλο του Ολυμπιακού. Η αήττητη ομάδα του Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ περιμένει τον Ολυμπιακό στο Ντουμπρόβνικ την επόμενη αγωνιστική (23/1) σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Απόψε, μεγάλο ματς για τη Γιουγκ έκανε ο διεθνής περιφερειακός Αλέξανδρος Παπαναστασίου με 3 γκολ, όσα πέτυχε και ο αρχηγός της Γιουγκ, ο αριστερόχειρας Χάβι Γκαρσία. Για τη Μλάντοστ που πάλεψε, έδωσε μάχη αλλά δεν πήρα τίποτα, οι Πέτκοβιτς, Καρκόφ είχαν από τρία τέρματα. Από εκεί και πέρα, η Ζόλνοκ την…πάτησε με το Ανόβερο (ισοφάρισε για τους Γερμανούς 10-10 ο Γουίνκελχορστ στην τελευταία επίθεση) στην Ουγγαρία και έμεινε πολύ πίσω στην υπόθεση πρόκριση ενώ η Βερόνα έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της Σπαντάου στην Ιταλία (8-6) και συνεχίζει δεύτερη στη βαθμολογία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες):

Γιουγκ 18

Βερόνα 13

Ολυμπιακός 11

Μλάντοστ 8

Ζόλνοκ 6

Σπαντάου 4

Γιαντράν Σπλιτ 3

Ανόβερο 3

Η επόμενη αγωνιστική (23/1):

Γιουγκ – Ολυμπιακός

Σπαντάου – Ανόβερο

Βερόνα – Γιαντράν Σπλιτ

Ζόλνοκ – Μλάντοστ.

Άνετα Ρέκο, Φερεντσβάρος, ισοπαλία στη Βαρκελώνη

Στον Α’ όμιλο, Προ Ρέκο και Φερεντσβάρος δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν με νίκες. Οι πρωταθλητές Ιταλίας στη Μπολόνια (εκεί διεξήχθη το αποψινό εντός έδρας ματς) κέρδισαν πολύ εύκολα την Έγκερ (17-7) με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να έχει ένα γκολ για τους Ούγγρους που έχουν μείνει πίσω και δύσκολα θα διεκδικήσουν την πρόκριση.

Για την Προ Ρέκο πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ίβοβιτς, Ετσενίκε (από τρία γκολ). Η Φερεντσβάρος κέρδισε στο Βελιγράδι 15-6 τον Ερυθρό Αστέρα με τους Γιάνγκερ, Βάργκα να έχουν από 4 γκολ. Στη Βαρκελώνη στο ντέρμπι του ομίλου, η Μπαρτσελονέτα κατάφερε να ισοφαρίσει τη Μπρέσια (8-8) με γκολ του Ταχούλ 2.07 πριν από το τέλος. Η αυλαία στον όμιλο πέφτει την Παρασκευή στη Μόσχα με το ματς Ντιναμό – Στεάουα Β. γιατί σήμερα οι Ρώσοι γιόρταζαν τα Χριστούγεννα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6 αγώνες):

Προ Ρέκο 18

Μπαρτσελονέτα 13

Μπρέσια 13

Φερεντσβάρος 12

Έγκερ 6

Ντιναμό Μόσχας 3 (5 αγ.)

Στεάουα Β. 3 (5 αγ.)

Ερυθρός Αστέρας 0

Η επόμενη αγωνιστική (23/1):

Μπαρτσελονέτα – Στεάουα Β.

Ερυθρός Αστέρας – Έγκερ

Φερεντσβάρος – Μπρέσια (22/1)

Ντιναμό Μόσχας – Προ Ρέκο.