Πρώτα ο Εθνικός για τον Ολυμπιακό, μετά η Γιαντράν

Στο νερό και πάλι οι πρωταθλητές Ευρώπης αφού αύριο (5/1) αντιμετωπίζουν τον Εθνικό για την 11η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Πρώτα ο Εθνικός για τον Ολυμπιακό, μετά η Γιαντράν

Το… πρώτο παιχνίδι για το 2019, με το οποίο ολοκληρώνεται ο Α’ Γύρος του πρωταθλήματος δίνει αύριο η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Εθνικό στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ.

Για τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του, το ντέρμπι του Πειραιά αποτελεί ένα καλό τεστ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τη Γιαντράν Σπλιτ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αγωνιστικά ζητήματα δεν υπάρχουν με τον κόουτς να αποφασίζει πριν από το πρώτο σπριντ ποιος από τους τρεις Κροάτες (Πάβιτς, Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς) θα μείνει εκτός καθώς στις εγχώριες διοργανώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο δυο ξένοι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να πανηγυρίσουν την 11η νίκη σε ισάριθμα ματς φέτος και να διευρύνουν το σερί τους στις 149 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Την αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος

Ο Γιώργος Δερβίσης ενόψει της αναμέτρησης με τον Εθνικό ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με το πρώτο παιχνίδι για το 2019 απέναντι στον Εθνικό, το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Γιαντράν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».