Waterpolo League Ανδρών: Δραματικό διπλό του Παναθηναϊκού επί του ΝΟΒ (11-12)
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 12-11 του ΝΟΒ στο κολυμβητήριο του Λαιμού για τη Waterpolo League Ανδρών.

Δια χειρός Κωνσταντίνου Γκιουβέτση, στα τελευταία τρία δευτερόλεπτα, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του ΝΟ Βουλιαγμένης με 12-11 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στη Waterpolo League Men.
Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και φιγουράρει στην κορυφή του Α΄ Ομίλου με 9 πόντους. Όσο για τους «μπέμπηδες», ήταν η πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και έμειναν στους τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες.
Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα αντέχει και το έχει αποδείξει!
Η αναμέτρηση είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι κορυφής. Πολλές δυνατές μονομαχίες, εναλλαγές στο σκορ, μπόλικο σασπένς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά και κόκκινες κάρτες.
Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 9-7,, ωστόσο, το συγκρότημα του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς «απάντησε» με ένα σερί 3-0 και πέρασε μπροστά με 10-9 (6.05 πριν το τέλος). Το «τριφύλλι» επανήλθε με ένα δικό του 2-0 (10-11), στα επόμενα δύο λεπτά, αλλά ο κορυφαίος των γηπεδούχων Δημήτρης Χατζής (5 γκολ) ισοφάρισε σε 11-11.
Όμως, στην τελευταία επίθεση του αγώνα, ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων», Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης (5 γκολ) βρήκε στόχο και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-3, 3-3.