Βλάχος: «Ήμασταν μουδιασμένοι»
Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την ήττα της Ελλάδας από το Μαυροβούνιο.

Η εθνική μας ομάδα πόλο ηττήθηκε με 10-9 από το Μαυροβούνιο και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στα αρκετά λάθη που έκανε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία φάση..
Αναλυτικά ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:
Ολυμπιακός: Ο Πέτροβιτς, η Γαλατά και ο Τζολάκης
«Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά μουδιασμένοι σήμερα. Εκτός του ότι κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ, είχαμε ήδη χαμένες ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε, ακόμα και εκεί δεν καταφέραμε να πάρουμε κεφάλι και να το χρησιμοποιήσουμε αυτό θετικά για τη συνέχεια. Κάναμε αρκετά λάθη που δεν δικαιολογούνται σε αυτό το επίπεδο, κακές αποφάσεις και κακές επιλογές. Σκοράραμε 8 στα 15 με πάικτη παραπάνω, μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο. Δεν θα πω ότι ήμασταν άτυχοι σε μια-δυο φάσεις, αλλά δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί.
Στον λιγότερό μας στο ξεκίνημα πέτυχαν πράγματι δύο γκολ από άμυνες που βγάλαμε αλλά πήραν το ριμπάουντ, αλλά έτσι είναι το άθλημα, είναι ομαδικό. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Περίμενα ότι στο τέλος θα ήμασταν πιο αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ακόμα και στο τέλος όταν πήγαμε να κλέψουμε την ισοπαλία συμπεριφερθήκαμε σαν αρχάριοι».