ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 5-16: Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο

Φοβερός και τρομερός ο Ολυμπιακός συνέτριψε 16-5 στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς για το 2018 και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο α’ γύρος. 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 5-16: Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο

Οδοστρωτήρας ο Θρύλος, ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο α’ γύρος, αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα μετρώντας δέκα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός αν και παρατάχθηκε χωρίς τους Κροάτες Πάβιτς, Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς ήταν καταιγιστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έκανε ότι ήθελε στο Ποσειδώνιο. Ο ΠΑΟΚ που έπαιξε χωρίς τον Ζάτοβιτς, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να ακολουθήσει και γνώρισε μια ακόμη ήττα από τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες ήταν μπροστά 3-0 στην πρώτη περίοδο και 8-1 στο ημίχρονο. Το σκηνικό παρόμοιο και στο β’ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να φτάνει πολύ εύκολα στη νίκη με 16-5. Σε μεγάλα κέφια οι Γενηδουνιάς, Γούνας οι οποίοι πέτυχαν αρκετά γκολ στην κόντρα επίθεση.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-5, 3-4, 1-4.

ΠΑΟΚ: Μουρατίδης 1, Χαραλαμπόπουλος 3, Καρούντζος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γενηδουνιάς 5, Γούνας 5, Μυλωνάκης 2, Χαλυβόπουλος 1, Αργυρόπουλος 1, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1.