Ο Ολυμπιακός άνετα το Περιστέρι (18-4), ετοιμάζεται για Ουγγαρία

Μια ακόμη άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό του Θοδωρή Βλάχου στο ελληνικό πρωτάθλημα που μετρά φέτος εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός άνετα το Περιστέρι (18-4), ετοιμάζεται για Ουγγαρία

Με το μυαλό στην Ουγγαρία και τον αγώνα που ακολουθεί με τη Ζόλνοκ την Τετάρτη το βράδυ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα σήμερα το απόγευμα κόντρα στο Περιστέρι (18-4).

Για την 9η αγωνιστική, οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν άνετα το νεοφώτιστο ΓΣΠ και πλέον κοιτάνε αποκλειστικά το δύσκολο ματς της Τετάρτης με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2017.

Ο Ολυμπιακός όπως και σε όλα τα ματς στην Ελλάδα, από το πρώτο οκτάλεπτο είχε μια διαφορά (5-1) και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 9-2. ο Θρύλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε άνετα στο 18-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 18-4

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 4-1, 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαϊδης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ομπράντοβιτς 3, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς, Τσαγκάρης, Τσαλίκης.