Οκτώ στα οκτώ ο Ολυμπιακός

Το σερί του Ολυμπιακού καλά κρατεί και εντός συνόρων. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κέρδισαν 9-3 το ΝΟΧ στα Χανιά και έκαναν το οκτώ στα οκτώ στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών Πόλο.

Οκτώ στα οκτώ ο Ολυμπιακός

Νικηφόρα πέρασε από τα Χανιά ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου που είχαν και την υποστήριξη του κόσμου τους, κέρδισαν 9-3 το ΝΟ Χανίων και έκαναν το οκτώ στα οκτώ στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί μπορεί να προηγήθηκαν με τον Βουλγαράκη στο πρώτο λεπτό αλλά ο Ολυμπιακός που έπαιξε χωρίς Πάβιτς, Μπούσλιε, Μουρίκη έκανε ένα σερί και πήγε τον αγώνα στα μέτρα του. Ο Μυλωνάκης ισοφάρισε και ο Γούνας με δυο γκολ έκανε το 1-3 (πρώτη περίοδος). Στη δεύτερη περίοδο ο Γενηδουνιάς έγραψε το 1-4 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να μην δέχεται γκολ.

Οι Ομπράντοβιτς, Φουντούλης στο τρίτο οκτάλεπτο ανέβασαν τη διαφορά στο 1-6 για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Αργυρόπουλος στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου πέτυχε το 7-1 για τον Θρύλο για να μειώσει με πέναλτι ο Νάστραν (7-2). Οι Φουντούλης (8-2), Ομπράντοβιτς (9-3) πέτυχαν τα άλλα δυο γκολ των Πειραιωτών ενώ ο Πετρόχειλος είχε γράψει το 8-3.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 0-2, 2-3.

ΝΟΧ: Βουλγαράκης 1, Νάστραν 1, Πετρόχειλος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 2, Ομπράντοβιτς 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Γενηδουνιάς 1, Μυλωνάκης 1.