Παυλίδης: «Εμείς φταίμε!»

Ο Χάρης Παυλίδης μετά το τέλος του αγώνα με τη Βουλιαγμένη στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο.

Παυλίδης: «Εμείς φταίμε!»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών στο β’ ημίχρονο έμεινε ο Χάρης Παυλίδης. Μάλιστα ο «καπετάνιος» των νταμπλούχων Ελλάδας στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που είχε η ομάδα του να σκοράρει. «Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ρυθμό, είχαμε ευκαιρία να βάλουμε πολλά γκολ και χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες, πέναλτι. Εμείς φταίμε για ότι έγινε. Έπρεπε το παιχνίδι να έχει καθαρίσει πολύ νωρίτερα, τον λιγότερο παίκτη που παίξαμε ήταν πολύ κακό και τους δώσαμε το δικαίωμα να είναι στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Για μένα είναι μια νίκη που μόνο ψυχολογικά μπορεί να βοηθήσει τις παίκτριες. Θέλουμε βελτίωση, δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά όταν βρίσκουμε ρυθμό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και όλα κρίνονται στο τέλος».

«Πιο αποτελεσματικές επιθετικά»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη που στο τέλος σκότωσε την πρώην ομάδα της, δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι: «Σίγουρα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικές επιθετικά. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερες σε αυτό το κομμάτι από το πρώτο παιχνίδι και μας στοίχισε το κακό ποσοστό που είχαμε στον παίκτη λιγότερο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Από κει και πέρα, είχαμε το προβάδισμα τον ενός γκολ και μπορούσαμε να χτυπήσουμε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, μας ισοφάρισε η Βουλιαγμένη αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη. Είναι πολύ νωρίς για το πρωτάθλημα και ακόμα δεν κρίνεται κάτι αλλά είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τέτοιες νίκες ψυχολογίας. Η ομάδα δεν δείχνει το πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες της αλλά καμιά φορά είναι καλύτερα στον αθλητισμό να φαίνονται τα λάθη νωρίς και να μπορούμε να δουλεύουμε σε αυτά και να τα διορθώνουμε. Μας έλειψε και ο κόσμος μας που είναι πάντα η δύναμη μας».

Εκτός η Γκόφερς

Η Κίσα Γκόφερς έμεινε τελικά εκτός αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τρεις ξένες αλλά στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο δυο. Ο κόουτς Παυλίδης σήμερα (24/11) άφησε εκτός της Αυστραλή Κίσα Γκόφερς και έπαιξε με τις Έγκενς, Μπάκλινγκ.

«Είναι ντροπή αυτό»

Είχε ένταση το ντέρμπι με τις δυο ομάδες να έχουν παράπονα από τη διαιτησία των Μοίραλη, Κουρτίδη. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 5:19 της 2ης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του ΟΣΦΠ, κ. Χατζηδάκης Κων/νος για διαμαρτυρία. Μετά το τέλος του αγώνα, η προπονήτρια του ΝΟΒ, Αλεξία Καμμένου, αναφερόμενη στο πρόσωπο του διαιτητή, κ. Κουρτίδη Χρήστου, είπε: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και άμα θες γραψ' το». Παρών στο κολυμβητήριο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης. Δίπλα του ο γενικός αρχηγός του Συλλόγου Γιάννης Δαλέζιος, ο οποίος αποβλήθηκε (!) από τον Μοίραλη για διαμαρτυρία.