Στη Χίο για το «7Χ7» o Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (24/11) αντιμετωπίζει τη Χίο (18:00). Μουρίκης: "Είναι ένας αγώνας σημαντικός για εμάς γιατί ακολουθεί και το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ευρώπης".

Στη Χίο για το «7Χ7» o Ολυμπιακός

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Σπαντάου, για το Τσάμπιονς Λιγκ και μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος, για το Σούπερ Καπ Ευρώπης, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αντιμετωπίζουν το Σάββατο (24/11), τη Χίο, στις 18:00, στο Ιωνικό κολυμβητήριο, με μοναδικό στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί τους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο.

Την αποστολή του Θρύλου αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr, τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από μια αρκετά καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Σπαντάου. Θέλουμε να είμαστε συνέχεια σταθεροί στο πρωτάθλημα. Είναι ένας αγώνας σημαντικός για εμάς γιατί ακολουθεί και το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ευρώπης την ερχόμενη βδομάδα. Απο κει και πέρα με τη Χίο οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί. Εμείς, μέσα στο νερό, θέλουμε να βγάλουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι την Παρασκευή στη Βουδαπέστη».