Με Ο.Φ.Θ. ο Ολυμπιακός και στο βάθος Σπαντάου

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα αναμετρηθεί  με τον νεοφώτιο Ο.Φ.Θ. για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με Ο.Φ.Θ. ο Ολυμπιακός και στο βάθος Σπαντάου

Οι Πειραιώτες θα αναμετρηθούν με τον Ο.Φ.Θ.(17/11,16:00) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 Πόλο Άνδρων.

Ο αγώνας θα αποτελέσει καλή προπόνηση για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου που θα κοντραριστούν την Τετάρτη (21/11, 20:00) με την Σπαντάου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League.

Η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» είναι επιτακτική καθώς θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την φετινή χρονιά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Ο.Φ.Θ.: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον νεοφώτιστο Ο.Φ.Θ. θα είναι λογικά το πιο εύκολο της χρονιάς. Θα αποτελέσει μια ακόμα προπόνηση για το πολύ σημαντικό ματς εναντίον της Σπαντάου όπου θέλουμε την πρώτη νίκη φέτος στο Champions League, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς αφού θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».