Δερβίσης: «Είναι η ώρα που περιμέναμε όλο το χρόνο»

Ανυπόμονοι για την σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη είναι άπαντες στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιώργο Δερβίση

Δερβίσης: «Είναι η ώρα που περιμέναμε όλο το χρόνο»

Στη «μάχη» των τελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Πέμπτη (23/5), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό (11-3, 4-12), οι «ερυθρόλευκοι» Κυπελλούχοι Ελλάδας «μπαίνουν» στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στις 19.30 (OSFP TV), για τον πρώτο τελικό.

Κόντρα στη Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» στην τελική φάση, να «πάρει» το πρώτο ματς στον Πειραιά και να κάνει το πρώτο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24.

Ο Γιώργος Δερβίσης, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, ανέφερε πως: «Το πρώτο παιχνίδι στη σειρά των τελικών. Είναι η ώρα που περιμέναμε όλο το χρόνο, οι τελικοί. Έχει έρθει αυτή η στιγμή, ανυπομονούμε. Παίζουμε με τη Βουλιαγμένη στην έδρα μας, ένα παιχνίδι που χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή. Ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας, που είναι το πρωτάθλημα».