Έτοιμος για τον Υδραϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (14/11, 19:30) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Έτοιμος για τον Υδραϊκό ο Ολυμπιακός!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού καθώς το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» περιλαμβάνει την αναμέτρηση με τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (14/11) στο «Π. Καπαγέρωφ» στις 19:30.

Ο αγώνας με τον Υδραϊκό θα διεξαχθεί εμβόλιμα, λόγω των υποχρεώσεων του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στο Σούπερ Καπ, στις 30 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο Ευρώπης Φερεντσβάρος. Έτσι τροποποιήθηκε το πρόγραμμα των Πειραιωτών για την 7η αγωνιστική.

Από κει και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν μετά από διάστημα 5,5 περίπου μηνών στη φυσική τους έδρα, αφού η τελευταία φορά που έπαιξαν στο Κολυμβητήριο του Πειραιά ήταν το Σάββατο 26 Μαΐου, στο 3ο τελικό των πλέι οφ με τη Βουλιαγμένη, όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος.

Στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου για το παιχνίδι με τον Υδραϊκό βρίσκονται οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.