A1 Aνδρών: Ιδανικό ξεκίνημα για Υδραϊκό και Εθνικό στα play in

Με νίκη ξεκίνησαν την πορεία τους στα play in της Α1 πόλο Ανδρών ο Υδραϊκός και ο Εθνικός.

A1 Aνδρών: Ιδανικό ξεκίνημα για Υδραϊκό και Εθνικό στα play in

Ο Υδραϊκός και ο Εθνικός πέτυχαν τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζονται, προκειμένου να περάσουν στα play off της Α1 πόλο Ανδρών.

Ο Εθνικός έκανε το μπρέικ απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού πήρε την τεράστια νίκη με 5-4 μέσα στο κολυμβητήριο της Χωράφας, έσπασε το πλεονέκτημα έδρας του αντιπάλου του και έχει πλέον το σημαντικό προβάδισμα για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Σ' ένα ματς δυνατό και αμφίρροπο, με κλειστές άμυνες, ο Εθνικός προηγήθηκε 4-3, αλλά οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν 4-4 στο τέλος του γ' οκταλέπτου. Οι κυανόλευκοι του Πειραιά, όμως, απέδρασαν με την πολύτιμη νίκη, με γκολ του Μεσκί, στο 5:46 πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 1-1, 0-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κων., Αλευρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 1, Μεσκί 1, Λαδάς Σ., Παναρέτος, Μανδαλιός, Κώνστας.

Ο τυπικά γηπεδούχος στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας Υδραϊκός, κατάφερε να υποτάξει τον ΑΝΟ Γλυφάδας στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 15-14 μετά από τον συναρπαστικό πρώτο μεταξύ τους αγώνα που στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος 9-9.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, ο Πέταρ Μιγιούσκοβιτς ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 9-9 για τον ΑΝΟΓ στο 1:54 κι έστειλε τις δυο ομάδες στα πέναλτι. Εκεί, ο Πούρος ευστόχησε για το 13-14 του ΑΝΟΓ, όμως ο Κατσαγούνος ισοφάρισε σε 14-14. Έπειτα, η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου αστόχησε και ο Τόι Σουζούκι έγραψε το τελικό 15-14.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-3, 2-2 – Πέναλτι 6-5

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 3, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 5, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος 2, Οικονόμου, Μαυράκης, Μπομπός, Μιγιούσκοβιτς 4, Τσαταλιός 4, Παπαγεωργίου, Πούρος 2, Ηλιόπουλος Α. 2, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Πριμυκήριος.