Πανιώνιος-Ολυμπιακός 9-18: Πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη (vid)

Παρότι δεν ξεκίνησε καλά, ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τη νίκη με 18-9 απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με πρώτο σκόρερ τον Δήμου (πέντε γκολ) και διατήρησε το απόλυτο στην Α1

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 9-18: Πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη (vid)

Το «21 στα 21» στην Α1 έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Τάκη Δήμου που σημείωσε πέντε γκολ, υπέταξε με 18-9 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο «Ιστορικός» μπήκε καλύτερα στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0 και 3-1 όμως στη συνέχεια οι νταμπλούχοι πήραν τα ηνία, έκαναν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και έφυγαν με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη συνεχίζοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 63 βαθμούς.

Άξιος συμπαραστάτης του Δήμου ήταν ο Αλαφραγκής που σημείωσε τρία γκολ ενώ από δύο είχαν οι Μπούσλιε, Φουντούλης και Γενηδουνιάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Μαυροβουνιώτης, Σπαντιδάκης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Μοσκόβ 3, Μουρίκης, Γούνας 3, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής 3, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος.

Διαιτητές: Σπανούδης, Παντελής

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος

Το video του αγώνα: