ΑΕΚ-ΝΟ Πατρών 8-7: Υπερπολύτιμη νίκη και άλμα στη βαθμολογία

Συναρπαστικό ματς έγινε στον Άλιμο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΝΟ Πατρών, για την 5η αγωνιστική του G2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών, με την Ένωση να παίρνει τελικά την υπερπολύτιμη νίκη 8-7, με την οποία έκανε άλμα στη βαθμολογία.

ΑΕΚ-ΝΟ Πατρών 8-7: Υπερπολύτιμη νίκη και άλμα στη βαθμολογία

Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 14 βαθμούς και στην προνομιούχο 5η θέση, ξεπερνώντας και τον ΝΟ Χανίων (6ος πλέον με 12) και τους Πατρινούς (έμειναν στους 12).

Μετά από ένα σπουδαίο ματς, οι Πατρινοί ισοφάρισαν για τελευταία φορά στις αρχές του 4ου οκτάλεπτου, με τον Παπαδόγκωνα στον παίκτη παραπάνω (6-6). Στο 3:09 ο Παππάς, σε π.π., σκόραρε για την ΑΕΚ, 7-6. Στο 1:22 ο Καζάζης με “κεραυνό” έγραψε το 8-6 για την “Ένωση”. Στα 57 δεύτερα ο Παπαδόγκωνας, στον παραπάνω, μείωσε στο τελικό 8-7.

ΑΕΚ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 8-7

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 1-1, 2-2.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς, Παππάς 2, Φωτεινάκης, Καζάζης 2, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 2, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Μαρινάγης 2.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Κρεμανταλάς, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης