Κόλιανιν: «Παίξαμε με όρεξη»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού έμεινε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Χέρβο Κόλιανιν μετά την νίκη με 15-6 επί του Υδραϊκού.

Κόλιανιν: «Παίξαμε με όρεξη»

Το απόλυτο στην Β’ Φάση της Α1 συνέχισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 15-6 του Υδραϊκού λίγες μέρες πριν το κομβικό παιχνίδι με την Μπρέσια για τα προημιτελικά του Champions League.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Χέρβο Κόλιανιν εμφανίστηκε ικανοποιημένος και επισήμανε πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα στο παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χέρβο Κόλιανιν: «Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας τη σημερινή, έπαιξαν με όρεξη τα παιδιά. Λίγο η ανοιχτή πισίνα, λίγο ο ήλιος, βοήθησε στο να μην ανοίξει το σκορ πιο πολύ. Τώρα, κοιτάμε το ματς με την Μπρέσια, το οποίο ετοιμάζουμε εδώ και καιρό. Πολύ σημαντικό μας για εμάς, ένα τελικός για εμάς, ένας ακόμα τελικός! Είμαστε έτοιμοι, όλα τα παιδιά θα τα δώσουν όλα, γιατί καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι. Πάμε εκεί για τη νίκη, για να έχουμε ελπίδες για το Final-4».

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους το παιχνίδι απέναντι στην ισχυρή Μπρέσια στην Ιταλία την Τετάρτη (3/4) για την 3η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.