Α1 Ανδρών: «Διπλό» του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, 9-7 τον Πανιώνιο που έπεσε 4ος

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα του Πανιωνίου, αφού, μετά τη νίκη του επί των κυανέρυθρων στο ματς της πρεμιέρας της Β' φάσης της Α1 πόλο Ανδρών στο Γουδή, επικράτησε και στον μεταξύ τους αγώνα στη Νέα Σμύρνη, για την 5η αγωνιστική του G1, που είχε και εντάσεις.

Α1 Ανδρών: «Διπλό» του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, 9-7 τον Πανιώνιο που έπεσε 4ος

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 9-7 και έφτασαν στους 32 βαθμούς πλησιάζοντας στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ ο Πανιώνιος (που αγωνίστηκε χωρίς τον Μουρίκη) έμεινε στους 42 και έπεσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός, με βασικό όπλο την άμυνα και επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, πήρε τα ηνία του αγώνα, προηγήθηκε και με τρία γκολ διαφορά (6-3 και 8-5) και έφτασε στη νίκη με το τελικό 9-7.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει ότι: «Στο 1:01 της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του Πανιωνίου κ. Μπουζαλάς Ηλίας, λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών. Στο ίδιο χρονικό σημείο ο αγώνας διακόπηκε για δύο λεπτά προκειμένου να απομακρυνθεί ο έφορος του Πανιωνίου, ο οποίος μπήκε εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του. Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι του Πανιωνίου άρχισαν να χτυπούν με μανία το στέγαστρο της γραμματείας, με κίνδυνο τον τραυματισμό των μελών της γραμματείας».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7-9

Οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-3, 2-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Παπάκος 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Τσιάβος, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου 3, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός