Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Νικολαΐδης - Δυόμιση μήνες εκτός

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Δημήτρης Νικολαϊδης και ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με έναν φουνταριστό για τους επόμενους δυόμιση μήνες. 

Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Νικολαΐδης - Δυόμιση μήνες εκτός

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Δημήτρη Νικολαΐδη καθώς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την Παρασκευή (23/2).

Ο διεθνής φουνταριστός, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε με την Εθνική μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση ωλένιου συνδέσμου στον δεξί αντίχειρα, από τον ιατρό των Πειραιωτών, κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο, στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Νικολαΐδη για διάστημα περίπου 2,5 με τρεις μήνες, στο σημαντικότερο διάστημα, δηλαδή, της σεζόν! Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, σε ένα κομβικό χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνίζονται ξανά μόλις με έναν φουνταριστό και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή έλλειψη στην νευραλγική θέση των φουνταριστών.

Το θετικό είναι πως ο διεθνής φουνταριστός θα προλάβει το Final-4 του Champions League, εφόσον ο Ολυμπιακός δώσει το «παρών», όπως κάθε χρόνο, ενώ ενδέχεται να είναι έτοιμος και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προημιτελικών.